CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Thursday, October 8, 2009

# SalaM KemBaLi #

Salam kembali buat kawan2 dan pengunjung blog ini yang masih sudi untuk menjengah walaupun tiada isi baru untuk dikongsi bersama..Maaf dipinta buat kawan2 yg bertanya tentang diri saya kenapa agak lama tak "update".Kemaafan dipohon kerana selepas datang dari kampung dan waktu belajar bermula seperti biasa,jadual harian agak padat setiap hari.Banyak perkara yang perlu diutamakan..(Mid sem test,submit assignment,nak kena hantar report...)hu3..Rasanya orang lain pun sama gak..Dah nama pun belajar.Mungkin disebabkan saya ni tak pandai nak bahagikan masa dengan betul..Lepas tu mula la nak salahkan benda yang tak sepatutnya disalahkan..hu3 Sorry and thanks a lot to all my dear friends who always asking and taking care about me..I also love you much. Selain itu,rasanya mungkin dah agak terlambat unruk mengucapkan Salam Eidul Fitr untuk semua yang mengenali diri ini..Tapi rasanya boleh lagi kan sebab sekarang ni masih lagi dalam bulan Syawal walaupun ianya akan berlalu tak lama lagi :)..KULLU 'AAM WA ANTUM BIKHAIR..

***Untuk sesiapa yang belum lagi habis puasa sunat syawal,anda masih lagi mempunyai masa..Rajin2 la buat perkara yang sunat kerana ia akan dapat menampung kekurangan perkara2 yang wajib yang telah dan akan kita lakukan.

No comments:

Post a Comment