CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Friday, March 20, 2009

# BiG AppLe Donuts #



Seusai sahaja solat asar,saya keluar ke salah satu "shopping mall" untuk membeli barang2 keperluan..bila sampai kat sana,saya ternampak kedai donut "big apple". Ramai sangat orang tengah beratur kat kedai tu sementara menunggu giliran untuk membeli donut.:P...Saya pun tak terlepas membelinya.Dah lama dengar yang donut ni sedap,tapi belu pernah rasa..Bila dah rasa sekali,ternyata memang sedap sangat donut"big apple" ni..banyak coklat..Sangat suka coklat..;)

No comments:

Post a Comment