CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

Sunday, April 12, 2009

# HaPpY DaY #



Alhamdulillah...ucapan syukur yang tak terhingga kepada Maha Pencipta Allah swt kerana telah dan masih memberi nikmat iman dan islam buat diri ini..Hari ini saya telah tamat menduduki 'final exam' untuk semester ini.,Alhamdulillah dan syabas diucapkan kepada diri sendiri,ibu tersayang juga teman2 yang banyak memberi sokongan sepanjang semester serta pada minggu peperiksaan.

Walaupun banyak kekangan dan halangan yang perlu ditempuhi,urusan hidup demi mendapat mardhatillah juga perlu diteruskan.Allah itu Maha Pengasih..memberi kekuatan kepada hambaNYA.Bilangan subjek yang telah saya ambil semester ini sebanyak 9subjek..Lepas tu,buatnya nak diuji kekuatan mental dan fizikal, jadual peperiksaan berderet2 setiap hari..Ya ALLAH....Hanya DIA yang tahu bagaimana perasaan saya untuk mengulang kaji pelajaran bagi setiap subjek.

Hari ini,dah habis...Sangat gembira..buat masa sekarang ni,nak 'release' sangat fikiran..3 minggu mengadap buku siang dan malam tanpa henti..makan pun ala kadar je..hu3...Jadi,sekarang ni baru boleh nak 'enjoy'...Tapi bukan la 'enjoy ' yang melampau...Pastu hari ni juga sangat gembira sebab dah siap2 untuk kemas barang...esok dah nak balik kampung...tak sabarnya...:)Today is my HAPPY DAY!

*** Selamat Tinggal my beloved 'U' untuk seketika....nnt kita jumpa lagi..

No comments:

Post a Comment